0733.368.833

TIANLI 6 Fiole

- 13%

TIANLI 6 Fiole

  • 181,00 lei 158,00 lei

Tianli 6  fiole cu capac auriu


O calitate corespunzatoare a vietii sexuale va ajuta intregul organism sa functioneze in parametri optimi. Din acest motiv este esential ca sistemul dumneavoastra reproducator sa fie unul sanatos. Pentru a veni in sprijinul persoanelor ce au nevoie de un ajutor in aceasta privinta, produsul Tianli fiole este considerat un supliment alimentar natural, ce are abilitatea de a preveni disfunctiile erectile si ofera calitati afrodiziace la nivelul corpului. Astfel prin consumul produsului Tianli fiole apetitul dumneavoastra sexual va fi imbunatatit, iar ejacularea precoce poate intarzia sa apara. 

Formula produsului Tianli fiole este alcatuita din extracte din ierburi salbatice chinezesti, dupa ce acestea au trecut prin procese stiintifice de tratare, rafinare, pregatire si extragere. 


Actiunile benefice oferite organismului prin administrarea produsului Tianli fiole:

- Sustine o revigorare imediata a impulsului dumneavoastra sexual;
- Tianli fiole este un adjuvant in prevenirea impotentei si disfunctiilor sexuale;
- Contribuie la ameliorarea disfunctiei erectile, sprijinind astfel o viata sexuala calitativa;
- Datorita ingredientelor sale active, Tianli fiole este benefic in promovarea unor performante sexuale si fizice corespunzatoare;
- Reduce starile de oboseala si slabiciune, revigorand intregul organism;
- Tianli fiole ajuta la obtinerea unor erectii calitative si de lunga durata.
- Este cel mai  apreciat produs de potenta din intreaga lume
- Are efect rapid si de durata!


Tianli fiole - compozitia suplimentului alimentar:

Polygonum Multiflorum ajuta la imbunatatirea libidoului, promoveaza o buna circulatie sanguina si reduce starile de oboseala.

Tribulus Terrestris este o planta ce ameliorareaza disfunctia erectila, creste dorinta sexuala si promoveaza obtinerea unor erectii calitative. 

Lycium barbarum creste cantitatea lichidului seminal, imbunatateste capacitatea sexuala si va poate ajuta la mentinerea erectiilor.

Rhodiola rosea amelioreaza starile de stres si creste performantele fizice.

Eleutherocus Senticossus actioneaza ca un stimulator, crescand energia din organsim si ajutand la mentinerea performantelor fizice.

Moringa oleifera previne disfunctiile erectile, ofera protectiel sistemului cardiovascular, creste energia si imbunatateste sanatatea sexuala.


Mod de administrare al produsului Tianli fiole.

Se recomanda consumul unei fiole cu aproximativ 45-60 de minute inainte de initierea actului sexual. Puteti urma o cura de o fiola/zi, pentru o perioada de 16 zile pentru intretinerea santatii sexuale.
Produsul contine alcool- 0.3 ml - concentratie 14.5%

Daca ai achizitionat acest produs, spuneti parerea.

Nota: Codul HTML este citit ca si text!