0733.368.833

Tianli Servetel Potenta

- 44%

Tianli Servetel Potenta

  • 9,00 lei 5,00 lei

Tianli Servetel Potenta

Produsul Tianli ce se prezinta sub forma de servetele este unul discret, dar in acelasi timp si eficient, ce se adreseaza barbatilor, avand capacitatea de a contribui la intarzierea ejacularii.

Servetelele Tianli sunt imbibate intr-o solutie obtinuta din extracte din plante chinezesti, ce sunt recunoscute pentru calitatile lor benefice asupra aparatului reproducator masculin, dar si asupra intregului organism. Prin utilizarea servetelelor Tianli, functia dumneavoastra sexuala poate fi imbunatatita si poate combate ejacularea precoce, contribuind in acest mod la atingerea placerii in cadrul actelor dumneavoastra sexuale. 

Datorita formulei in care sunt imbibate, servetele Tianli reprezinta o alternativa benefica pentru mentinerea unor acte sexuale prelungite, avand posibilitatea de a va bucura atat dumneavoastra cat si partenera de placeri nebanuite. De asemenea, servetelele Tianli ajuta la cresterea libidoului si a apetitului dumneavoastra sexul, avand efecte tonice asupra organismului.


Ingredientele active incluse in formula Tianli servetele:

Cnidium Monnieri contribuie la ameliorarea disfunctiilor sexuale si imbunatateste libidoul;

Panax Notoginseng este o planta ce are abilitatea de a revigora organismul, ofera propietati stimulante sexuale si combate ejacularea prematura.

Cinnamomum Cassia Presl ajuta la ameliorarea disfunctiei sexuale si poate sprijini mentinerea unor erectii calitative. 

Epimedium Brevicomm Maxim - planta benefica in cazul problemelor legate de ejacularea prematura si disfunctia erectila, ameliorand astfel de situatii.


Mod de utilizare al produsului Tianli servetele.

Se recomanda utilizarea servetelului prin stergerea capului organului reproducator, cu aproximativ jumatate de ora inainte de initierea actului sexual. Se recomanda utilizarea prezervativului pentru ca solutia produsului sa nu intre in contact cu vaginul partenerei sau puteti spala organul reproducator inainte de actul sexual. 

Daca ai achizitionat acest produs, spuneti parerea.

Nota: Codul HTML este citit ca si text!