0733.368.833

Servetele Potenta

Servetele Potenta pentru imbunatatirea calitatii erectiilor si prevenirea ejacularii precoce. Varianta utila si usor de utilizat pentru erectii ferme si de calitate. Discrete si  cu formule asemanatoare pastilelor de potenta, servetelele sunt utilizate de  barbati pentru erectii ferme si de durata! Reducere de pana la 44%

Transport Gratuit

- 23%

TIANLI 4 fiole + 4 Servetele Sale

TIANLI 4 fiole + 4 Servetele

90,00 lei 69,00 lei

TIANLI 4 fiole + 4 Servetele potentaO viata sexuala activa si calitativa este mai mult decat importanta pentru un organism sanatos si echilibrat. Din acest motiv pachetul Tianli 4 fiole + 4 servetele ..

Transport Gratuit

- 44%

Tianli Servetel Potenta Sale

Tianli Servetel Potenta

9,00 lei 5,00 lei

Tianli Servetel PotentaProdusul Tianli ce se prezinta sub forma de servetele este unul discret, dar in acelasi timp si eficient, ce se adreseaza barbatilor, avand capacitatea de a contribui la intarzi..

Tianli Servetele este unul dintre cele mai utilizate produse de potenta pentru imbunatatirea functiilor sexuale si erectile. Cu formula asemanatoare Tianli Fiole efectul este sigur si rapid astfel incat il poti folosi oricand ai nevoie de momente intense cu partenerea si iti doresti erectii mai puternice.

Servetele Tianli ppot ajuta la imbunatatirea calitatii vietii sexuale fiind considerate un  bun adjuvant in prevenirea ejacularii premature


Iti doreste performante sexual mai puternice si mai intense?

Foloseste Servetelele de potenta si bucura-te totodata de erectii ferme de durata, placere controlul momentului ejacularii si placere intensa in timpul actului sexual.

Uita de disconfortul erectiilor slabe, ejaculare deficitara, ejaculare precoce, libidou scazut! Incearca servetelele de potenta!


Aici pe pastilepotenta.ro vei gasi cele mai complexe si apreciate produse pentru potenta!  

Afisare 1 - 2 din 2 (1 pagini)